Разпродажба!

Шампоан за суха коса Garnier Ultra Soft с арган и камелия

(1 клиентски отзив)

4.40лв.

Удивителен шампоан за суха коса с естествени масла от арган и камелия! Подхранва, придава здравина и еластичност, връща естествената красота и блясък на косата.

В наличност

Описание

Шампоан за суха коса без блясък Garnier Ultra Soft с масло от арган и камелия, 250ml

Шампоанът за суха коса без блясък на Garnier е шампоан предназначен за изтощена и суха коса, като връща на косата естествения блясък и еластичност. Шампоанът Garnier Ultra Doux съчетава две много ценни за косата и признати с действията си масла, от арган и камелия, които я разкрасяват по естествен път. Аргановото масло, е от древните тайни за красота на мароканските жени, със силно подхранващи и защитни свойства. Маслото от камелия, за което е известно, че придава блясък и мекота на косата ви. Комбинацията от двете превръщат шампоана в истинска енергийна бомба за вашата коса. Дълбоко подхранена, косата ви ще възвърне несравнима гъвкавост и мекота. Всяко косъмче става ярко и блестящо от красота, от корена до върха. Иновативна формула на шампоана за суха коса е без парабени и без добавен силикон. Освен, че силно подхранва и заздравява косата, шампоана на Garnier е с неповторим елегантен и чувствен аромат. След употребата на шампоана косата е подхранена от корена до върха и с повече еластичност, мекота, гладкост и неповторим аромат.

За шампоаните и козметика Garnier

Козметиката на Garnier съпътстват живота на мъжете и жените по целия свят вече повече от един век. Марката възниква във Франция и постепенно се профилира сред най-уважаваните световни козметични производители.

Нейната история започва да се пише през 1904 г. от фризьора Alfred Amour Garnier (Алфред Амур Гарние). Той разработва първия растителен тоник за красива коса, който скоро се превръща в бестселър. През 1960 възниква първата Garnier боя за коса за домашна употреба. От тогава жените започват да възприемат своята коса като моден аксесоар.

Марката Garnier непрестанно се вслушва в мненията на своите клиенти и реагира на техните потребности по отношение на грижата за лицето и косата. Тя създава продукти, които са наистина ефективни, леснодостъпни и улесняват ежедневните ритуали в грижата за красотата. Благодарение на тези факти козметиката Garnier е изключително успешна и вие можете да я намерите в повече от 120 страни по света.

Допълнителна информация

Тегло 0.250 кг
made

Garnier

model

Ultra Soft

kol

250ml

svoistva

Блясък, Подхранва, Хидратира

1 отзив за Шампоан за суха коса Garnier Ultra Soft с арган и камелия

  1. Lubka

    Lubim mi e

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…