Разпродажба!

Детска спортна количка + бебешка седалка Safety 1st

195.00лв.

Тази детска количка с 3 колела е лесна за управление с регулируемото си кормило и е идеална за всякакви пътувания. Количката разполага с лесно достъпна кошница за пазаруване и много практична и проста система за сгъване.

Налични са само 1

Описание

Детска спортна количка + бебешка седалка Safety 1st Urban Trek

Тази детска количка с 3 колела е лесна за управление с регулируемото си кормило и е идеална за всякакви пътувания. Количката разполага с лесно достъпна кошница за пазаруване и много практична и проста система за сгъване. Лесно се съхранява и може да се сгъва и стои изправена. Количката е практична за родителите и удобна за бебета със седалката, която може да се сгъне на няколко стъпки до абсолютно равна позиция за почивка.

Детска спортна количка + бебешка седалка и още нещо..

  • Благодарение на голямото си предно колело с окачване и кормило, което може да се регулира в 7 позиции, количката е по детски лесна за управление.
  • С голямата си, лесно достъпна кошница за пазаруване и седалката, която може да се сгъва назад в няколко позиции, тя е идеална за всякакви пътувания.
  • Детската количка се сгъва и разгъва в две лесни стъпки и след това се изправя за лесно съхранение.
  • Гарантирано здрава и безопасна количка от Safety 1st.
  • Подходяща още от раждането на Вашето бебе.
  • Идеална за дълги разходки, включително хамак с многопозиционен шезлонг.

Детските колички на Safety 1st

Основния акцент е безопасността на децата и бебетата, както и самото име на марката подсказва. Всички детски колички от тази марка се славят с качеството на изработката и здравите материали. Детска количка от този производител гарантира, че Вашето дете и бебе ще се вози комфортно и в безопасност.

Safety 1st

В Safety 1st приоритет номер едно е да помагат на децата да открият живота безопасно, за да могат родителите да се радват на спокойствие.

Тогава всичко, за което трябва да се тревожите, е да почистите, когато детето ви отиде на обиколка за опознаване на света!

Допълнителна информация

Тегло 14 кг
made

Safety 1st

model

Urban Trek 

size

87 x 67 x 107 см

color

Черен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Детска спортна количка + бебешка седалка Safety 1st”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…