Инфо – промоция, разпродажба и намаление на цена

Това е страницата от онлайн магазина, в която ще намерите най-горещите ни актуални оферти. Тук попадат, най-често, продукти с намалена цена за сезонна промоция, последни бройки от даден продукт, както, и мострени продукти или с нарушена опаковка.

  • Сезонна промоция – най-простичко казано е: предлагани продукти според търсенето на идващия сезон. Пример: (към момента) Ето, идва лято! В страницата има няколко стоки с промоционални цени според сезона – “Детски плажен комплект за игра на пясък”, “Шезлонг Allibert by Keter Daytona SL, pvc ратан” и т.н. Преди идването зимата, напълно логично е на страницата да присъстват, типични стоки за зимния сезон – ски, шейни или нещо подобно.
  • Последни бройки от наличност. – тук избирателно и по етапно вмъкваме артикулите, които са ни налични, но малобройни (<5, примерно), и на които можем да си позволим да намалим цената. Целта естествено е – 1. Предлагане на атрактивни оферти, привличане на нови клиенти и удовлетворение на старите.; 2. Освобождаване на място в склада ни, за нови продукти, дори на цената на минимална печалба/загуба;
  • Мострени и/или с нарушена опаковка – 1. Мострени – абсолютно нови стоки, но са били извадени от опаковката им, и пак върнати обратно. Защо?- защото за съществуването на един онлайн магазин е необходимо да имаме продуктови снимки. Когато не можем да си ги набавим от производителя, налага ни се сами да ги снимаме. Представете си един онлайн магазин със само със снимки на кашони, без да се вижда стоката вътре. Неприятна гледка (да ме извиняват колегите дето продават картонени опаковки 🙂 ).; 2. Нарушена опаковка – отново, това са нови продукти. Обикновено, при всеки магазин, за да стигне пратката до крайния потребител, тя изминава много път и съхранение при различни доставчици и куриери. Така, понякога, опаковката има белези от цялото пътуване, но това по никакъв начин не се отразява на качествата на продукта.

Само на тази страница ли има продукти на промоция?

Не. В страницата за промоции са всички продукти на промоция. В продуктовия каталог и продуктовите категории на магазина също ги има. Промоционалните продукти се отличават от другите продукти със зелено балонче на продуктовата снимка с надпис “Разпродажба!”