GARDENA Стенна кутия за маркуч RollUp XL automat 35м

359.00лв.

Стенната кутия за маркучи RollUp XL 35м е най-практичното решение за съхранение на маркучи за поливане. Изключително подходящ за големи градини и дворове.

Изчерпан

Описание

GARDENA Стенна кутия за маркуч RollUp XL automat 35м

Стенната кутия за маркучи RollUp XL 35м е най-практичното решение за съхранение на маркучи за поливане. Изключително подходящ за големи градини и дворове. Благодарение на интегрирания водач за маркуч използването й е лесно и приятно. Стенната кутия се продава в комплект 35м маркуч, монтиран директно на макарата. С монтираната на стената кутия за маркучи GARDENA RollUp XL, градинският маркуч е готов за незабавна употреба. Може бързо и лесно да се съхранява след поливане, защитен от замърсявания и повреди. Маркучът може да бъде изваден до необходимата дължина с кратки заключващи ограничители. Благодарение на RollControl е достатъчно кратко изтегляне на маркуча и той автоматично се навива отново със стабилна скорост и безопасно. Стенната конзола може да се завърти на 180 °, с практична конзола за съхранение на пръскачки или душове GARDENA. Стенната кутия за маркучи е устойчива на замръзване. С 35m качествен маркуч 13 mm (1/2 “), свързващ комплект към чешма, оригинални части на системата GARDENA. Благодарение на стенната кутия за маркучи, винаги имате под ръка вашия градински маркуч. Душовете и четките за измиване могат просто да се закачат и да се съхраняват на стената, автоматично и равномерно навиване.

Подробности за стенната кутия с макара за маркуч

Стенната кутия навива маркуча на макарата вместо вас. Монтира се на стената, бързо и лесно, и може да се завърта на 180 градуса, за по-голямо удобство. Маркуча се развива с минимално усилие и може да се заключва на малки разстояния от макс. 50см, чрез заключващи блокировки. Тази функция се деактивира само с едно дръпване на маркуча, след което здравата стоманена пружина осигурява бързо и равномерно навиване обратно в макарата. Вградения водач не позволява маркуча да се усуква и оплита, така го пази от пречупване, спукване и удължава многократно живота му, а и от това – пести ви пари. Защита против изтичане на вода след употреба.Предлага се с маркуч 35м, свързващ маркуч 2м, струйник и всички нужни аксесоари. Технологията RollControl гарантира, че подаването е бавно и контролирано. Интегрираният водач на маркуча гарантира, че маркучът се вкарва равномерно, без да се извива или заплита маркуча.

Допълнителна информация

Тегло 14.5 kg
made

GARDENA

model

RollUp XL

material

Пластмаса

size

66 х 27 х 51 см

svoistva

UV устойчивост, Издръжливост, Полезен уред

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „GARDENA Стенна кутия за маркуч RollUp XL automat 35м“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…