Водоустойчиви силиконови тапи за уши OhropaxClear 6бр

3.20лв.

Водоустойчивите тапи за уши с мек силикон са идеална защита срещу вода при плуване, от шум и вятър при планински туризъм или разходка.

6 бр в опаковка

Налично

Описание

Водоустойчиви силиконови тапи за уши Ohropax Clear – 6бр

Tапите за уши Ohropax Clear са изработени от щадящ кожата силикон. Водоустойчивите тапи за уши с мек силикон са идеална защита срещу вода при плуване, от шум и вятър при планински туризъм или разходка. Водата и вятърът трябва да останат навън – водоустойчивите тапи за уши SILICON CLEAR предпазват ушния канал от проникването на влага и са особено незабележими поради своята прозрачност. Ефективната защита от шум – тъй като добрият нощен сън ви прави годни за стресиращо ежедневие – независимо дали да се отпуснете или да заспите – силиконовите тапи за уши осигуряват надеждна защита – идеални при пътуване. Много удобни за всекидневна употреба: Индивидуално оформени и адаптирани към всеки размер на ухото – притискат се леко към ухото – не се вкарват в ушния канал. Материал: щадящ кожата, прозрачен силикон – количество: 6 броя. Тапите за уши осигуряват по-спокоен сън повече от 100 години. Пълна защита от възпаление на ухото от влага и студ, особено необходимо при плуване в обществени басейни, басейни на хотели, море или езера.

Защо да се ползват тапи за уши Ohropax Clear?

Ohropax – защита на слуха и ухото за всяка нужда. Не искате ли да избягате от досадни шумове в забързаното си ежедневие? За съжаление това не винаги е лесно да се направи. Строителни обекти с ревящи машини, шум от нарастващия трафик. Да не говорим за огромното повишаване на нивата на шум, причинени от шума на самолетите или шумния местен обществен транспорт – всичко това ограничава качеството на живот. Но тези явления не са само външни фактори на стрес в градския начин на живот. Вие сте риск за здравето. Ушите са чувствителни органи, които се нуждаят от защита. За разлика от очите, не можете просто да затворите ушите си. Високото излагане на шум може сериозно да увреди слуха ви. След като това се случи, щетите често са непоправими.OHROPAX Silicon Clear – незабележими и ефективни OHROPAX Silicon Clear са създадени да уплътняват ушния канал, за да предпазват от влиянието на околната среда като шум, вода и вятър. Тяхната прозрачност ги прави особено дискретни. Щепселите са идеалният спътник при пътуване. Благодарение на плътното уплътнение, колебанията на налягането в ухото могат да бъдат сведени до минимум при летене. : • 6 броя силиконови тапи за уши за уши – доказани повече от 100 години. Повече почивка и защита от досаден ежедневен шум и определяне на курса за спокоен сън – това е целта, на която тапите за уши са отдадени повече от 100 години.

Допълнителна информация

Тегло 0.050 kg
made

Ohropax

model

SILICON CLEAR

kol

6 бр в опаковка

svoistva

Защита на ухото

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Водоустойчиви силиконови тапи за уши OhropaxClear 6бр“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Също може да ви хареса…