За нас

    Предполагам, че тук, на тази страница очаквате да обясним на дълго и широко: Колко велики сме ние?

    Е, ама не! Няма да го правим, предполагаме, че Ви е писнало от това.

    Emilix Store (emilix.bg/store) е нов малък и спретнат онлайн магазин, без големи претенции. Целта на магазина е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са интересни, качествени и евтини. Към момента на писане на страницата нещата стоят така, ако се променят – ще допълваме :).

    Знаем, нетипично и нелогично е това, но това сме “ние” –  хората стоящи зад онлайн магазина Emilix Store. И след като ще правим страничка “За нас”, решихме тя да отразява истинската ни същност. Да е честна, коректна, непринудена и може да се каже, и малко особена.

 

Как се случи?

    Създадохме фирма “Емиликс” ЕООД през 2020г. И нищо, че абревиатурата й е ЕООД, т.е еднолична собственост, фирмата по своята същност си е изцяло семейна. Основната цел бе развиване на семеен бизнес и препитание, по един, малко по-достоен начин. Първоначалната идея бе да се развиваме във съвсем различна сфера, но текущата година (2020г) бе годината на covid-19 в България. Година на постоянни локдауни, спирания, стартирания, постоянни ограничения за бизнеса и голяма несигурност. Така след доста размисли (и работа) се появи електронния магазин Emilix Store.

    Със задружни усилия, четене и събиране на информация успяхме, някак си, да направим сайта работещ. Дали е хубав или лош? Въпрос на вкус. Цялостната и водеща концепция по онлайн магазина бе – той да е икономичен. Изграден е върху изцяло безплатна платформа WordPress с инсталиран допълнителен плъгин WooCommerce, също безплатен. Единствените разходи, които направихме бяха доста часове работа и 40-50лв/на година за домейн и хостинг. Минимализирахме първоначалната инвестиция за да можем да ви предоставим възможно най-ниските цени, които можем да си позволим. По този начин да сме конкурентни на пазара и да спечелим най-важното – Вас, клиентите.

    Заедно с постигане на ниска цена за предлаганите стоки, онлайн магазина Emilix Store залага на лично и коректно отношение за едно добро клиентско изживяване и изграждане на едно взаимно доверие между купувач-продавач. Като новобранци в тази сфера, сигурно ще допускаме и грешки, за които се извиняваме предварително. Надяваме се ще споделите с нас Вашата градивна критика ако се случи и за напред да се поправим. Ще вложим целия хъс и мотивация, с които разполагаме за да направим сайта, наистина едно добро място за онлайн покупки. Гарантираме, че към всеки клиент ще се отнесем с необходимото внимание и в крайна сметка да остане удовлетворен от пазаруването си в Emilix Store.

 

Напредваме бавно, с плахи стъпки. Леко по леко, но пък.. устойчиво и стабилно!

    С течение на времето, като посъберем малко повече опит и премеждия, обещаваме да допълним страницата 🙂

 

“Бъдете здрави! и Приятно пазаруване!

 – от екипа на онлайн магазин Emilix Store и от ръководството на “Емиликс”ЕООД”