Условия за рекламация (Връщане на стоки)

С Emilix Store не само лесно купувате, но и лесно връщате продукти

Ако не сте доволни от закупения от Вас продукт, можете да го върнете в 14-дневен срок от дата на доставяне. Срокът, в който може да се откажете изтича след 14 дни и започва от деня, в който Вие или трето лице, различно от доставчика, встъпи във владение на стоката. За да се възползвате от правото си да върнете продукт/и трябва да ни уведомите на имейл: emilix.ltd@gmail.com

Общи условия за връщане на продукти закупени от Emilix Store

Всички закупени продукти (без разопаковани хранителни продукти) могат да бъдат върнати в 14-дневен срок от датата на получаване на пратката от куриер.

Всяка поръчка в онлайн магазин Emilix Store получава опция преглед и тест преди плащане. Моля, добре използвайте тази опция и оглеждайте поръчаните от Вас продукти. Претенции за стоки с констатирани дефекти при транспортиране и изпълнение на самата доставка, следва да бъдат предявени към куриера, които Ви доставя пратката. В останалите случаи, всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от Вас или неупълномощено лице. Не се приемат продукти с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари и/или наранявания. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени.
Трябва да върнете продуктите с всички аксесоари, с които са Ви били доставени, в оригиналната опаковка, придружена от непокътнатите етикети, копие от товарителница (наложен платеж) от куриера, фактура и/или стокова разписка.

След подаване на заявката за връщане на стоки според изискванията на “Общи условия за връщане на продукти закупени от Emilix Store”, сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка.

Възстановяване на суми на върнати поръчки

След подаване на заявката за връщане на стоки според изискванията на “Общи условия за връщане на продукти закупени от Emilix Store”, сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок.

Изпратени продукти в колет с наложен платеж няма да бъдат приемани!